Naslov in poslovni podatki

 • Naslov
 • SWEDMACH d.o.o.
 • Industrijska cesta 1,
 • SI-1290 Grosuplje
 • Poslovni podatki
 • ID za DDV: SI 58565868
 • TRR: SI56 1010 0005 0320 976 (BANKA KOPER d.d.)
 • Matična številka: 2306433000
 • Odpiralni čas
 • od ponedeljka do četrtka 08:00 do 12:00 - 13:00 do 16:00 ure
 • petek 08:00 do 14:30 ure

Swedmach / Intra

Smo eno od vodilnih in najbolj izpopolnjenih evropskih podjetij, kar zadeva uvoz, izvoz in prodajo proizvodov za ravnanje z materiali. S tem se ukvarjamo že od leta 1991. V tem času nam je za trg uspelo vzpostaviti najboljši in najobsežnejši nabor proizvodov za industrijo, skladišča, trgovine in še več.

Izkušnje in neprekinjena razvojna prizadevanja so nam omogočili ustvarjanje plemenitih proizvodov najvišje kakovosti, varnosti in učinkovitosti, ki jih je mogoče dobiti na trgu. Zelo velike nabavne količine pa nam za celoten spekter naših proizvodov dajejo jamstvo za najugodnejše cene na trgu. Pretežni del nabora naših proizvodov je zmeraj na zalogi v velikih količinah, in sicer tako na Švedskem kot tudi v Estoniji, Franciji, Sloveniji kar zagotavlja hitro dobavo po vsej Evropi. Prav tako imamo vzpostavljeno mrežo z več kot sto dobavitelji po vsej Evropi, ki skrbijo za to, da naši proizvodi hitro in zanesljivo najdejo pot do končnih uporabnikov.

Naš cilj je našim dobaviteljem ves čas nuditi najboljše možne storitve, na podlagi tesnega sodelovanja pa razviti dolgoročne poslovne odnose ter tako ustvariti pogoje za vzajemno in zdravo rast.

Naša grupa beleži zelo uspešno ekonomsko rast. Smo tudi dobitniki certifikata najvišjega razreda bonitetne odličnosti (AAA) in certifikata kakovosti ISO 9001:2000. Poleg tega se naše podjetje ponaša tudi z vzpostavljenim sistemom ravnanja z okoljem v skladu s standardom ISO 14001:2004, na podlagi česar naši dobavitelji in trgovci vedo, da poslujejo z zanesljivim in odgovornim poslovnim partnerjem.

Samo za vas smo na naših spletnih straneh pripravili virtualni katalog več kot 700 produktov. Oglejte si ga in izberite produkt po svoji meri. Izbirate lahko med celo vrsto kategoriziranih izdelkov kot so omarica za orodhe, regali, oprema za skladiščenje, ročni viličarji (paletni), elektro viličarji (paletni), škarjasti paletni viličar, dodatna oprema za viličarje, transportni trakovi, dvigalo, dvižna delovna miza, viličarski plug in lopata za sneg...

Naši strokovnjaki vam bodo tudi pomagali najti rešitev za vaš logistični problem seveda z upoštevanjem vaših želja in potreb. Zato ne oklevajte. Stopite v kontakt z nami. Prodajni probram zajema: veliko dodatne opreme za viličarje paletne ročne in elektro viličarje opremo za delavnice in skladišča izdelke za manipulacijo materiala zaščitno opremo Podjetniška ideja Swedmacha in Intre je oblikovanje in izdelava viličarjev ter skladiščenje opreme za notranji evropski trg. Za proizvode je značilna vrhunska kvaliteta po