Bančno nakazilo

Če med postopkom nakupa izberete opcijo plačila z bančnim nakazilom, vam bomo na vaš e-naslov poslali vse potrebne podatke za plačilo, ki ga lahko poravnate preko svoje spletne banke oziroma z UPN nalogom na banki ali pošti. Ko bodo sredstva vidna na našem transakcijskem računu, pripravimo pošiljko za odpremo. V obzir je potrebno vzeti, da nekatere banke opravljajo transakcije samo ob polnih urah ali celo samo ob nekaterih urah, tako da ni nujno, da bodo vaša sredstva prispela na naš račun v tistem trenutku, ko plačate.

Po ponudbi

Če boste v košarici oddali povpraševanje, vam bomo na vaš e-naslov poslali ponudbo / predračun, ki ga lahko poravnate preko svoje spletne banke oziroma z UPN nalogom na banki ali pošti. Ko bodo sredstva vidna na našemu transakcijskemu računu, pripravimo pošiljko za odpremo. V obzir je potrebno vzeti, da nekatere banke opravljajo transakcije samo ob polnih urah ali celo samo ob nekaterih urah, tako da ni nujno, da bodo vaša sredstva prispela na naš račun v tistem trenutku, ko plačate.

S kartico v našem salonu

Če se boste odločili naročeno blago prevzeti osebno v našem razstavnem salonu v Grosuplju, lahko naročeno blago plačate tudi s plačilnimi oziroma kreditnimi karticami.