Dostava in dobavni roki

Naročila v spletni trgovini Swedmach lahko prevzamete osebno ali pa vam jih dostavi naš pogodbeni partner Gold Ekspres d.o.o., v nadaljevanju Gold Ekspres. Vsa naročila praviloma odpremimo naslednji dan po prejemu naročila, razen tistih, za katera čakamo plačilo po predračunu. Naročila prejeta čez vikend odpremimo v ponedeljek, naročila prejeta med prazniki pa prvi delovni dan po le-teh.

V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte, na katera se lahko obrnete, če boste imeli kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašim naročilom. Sporočilo bo vsebovalo tudi šifro vašega naročila, ki jo uporabite pri morebitnih vprašanjih naslovljenih na nas.

Spletna trgovina Swedmach ni v nobenem primeru odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po odpremi pošiljke. Prizadevali si bomo, da boste pošiljko prejeli v najkrajšem možnem času.

V kolikor naročenega blaga ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Načini dostave

1. Osebni prevzem

Za vsa naročila je možen osebni prevzem.
Pri zaključku nakupa izberite osebni prevzem. Ko bo naročilo pripravljeno, boste o tem obvešeni na vnešeni e-poštni naslov.
Naše prevzemno mesto se nahaja v Cerknici na naslovu Cesta 4. maja 18, 1380 Cerknica. Osebni prevzem je možen v delovnem času trgovine.

Osebni prevzem je brezplačen, naročene izdelke pa je potrebno plačati vnaprej z bančnim nakazilom.

Izdelke, ki so na zalogi, lahko praviloma prevzamete še isti dan, če je bilo naročilo oddano v dopoldanskem času in je naša trgovina odprta (glejte delovni čas). Ko bo naročilo pripravljeno na prevzem, boste o tem obveščeni po e-pošti.

2. Gold Ekspres

Cena dostave je odvisna od skupnega zneska naročila in se izračuna pred zaključkom naročila.
Točen cenik vam je na voljo v spodnji tabeli. Spodnje cene ne vsebujejo DDV.

do 50 € od 50 € do 160 € od 160 € do 300 € od 300€ do 500 € od 500 do 1000 € od 1000 €
4,99 € 10,14 € 15,94 € 20,00 € 30,00 € 50,00 €

Dostava se bo izvršila na naslov vnešen ob naročilu (naslov za dostavo). Dostava se praviloma vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Pred dostavo vas bo kurir praviloma kontaktiral na telefonsko številko, ki ste jo navedli ob naročilu.

Dostava z Gold Ekspres lahko traja do 3 delovne dni, praviloma pa so paketi dostavljeni naslednji delovni dan, če je bilo naročilo oddano v dopoldanskem času.